bel ons +31 (0)85 044 18 96

Producenten

Hoe start ik met werken met PS?

Werken met PS begint met het sluiten van een overeenkomst. 

Daarna volgen de medewerkers die de producten gaan invoeren de (gratis) Workshop Data Entry. Met deze workshop leer je vlot hoe je kunt werken met het systeem van PS.

Daarna volgen 1 of eventueel meer medewerkers van Sales of Marketing de (gratis) Marketingworkshop. Hier leren ze hoe over alle marketingvoordelen die je krijgt zodra je gaat werken met PS. Zoals het FoodBook Op Maat, het gebruik van de productinformatie voor je eigen website en hoe PS voor jou de productinformatie doorzet naar groothandels, afnemers en consumenten. 

Zodra je de producten hebt ingevoerd, wordt er van je verwacht dat je de productinformatie elk half jaar controleert en updatet. We zijn telefonisch goed bereikbaar en willen je altijd helpen bij het invoeren van productinformatie. De Portal van PS helpt je hierbij met handige rapporten. Zo krijg je snel inzicht in hoe je productinformatie erbij staat en wat je nog moet verbeteren. 

PS rekent producenten een fee om hun productinformatie te kunnen borgen in de database. Bij grote aantallen producten is er een hoge staffelkorting. Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte op. 

Bel of mail, klik hier.


terug