bel ons +31 (0)85 044 18 96

Producenten

Wat krijg ik als ik werk met PS?

✓ PS brengt jouw productinformatie naar klanten, overzichtelijk en met kwaliteit. Stroomlijnen en ontlasten van de interne organisatie vanuit één plek.

✓ Meer dan productinformatie: naast de basisinformatie (ingrediënten, voedingswaarden, allergenen en logistiek) kun je veel meer informatie in PS toevoegen, zoals je commerciële verhaal, foto’s, filmpjes, certificaten, recepten, bereidingswijzen, specifieke nutriënten, keurmerken, geschiktheden en nog veel meer!

✓ PS verzendt automatisch jouw productinformatie-mutaties naar je klanten.

✓ Jouw productinformatie in het FoodBook: meer dan 400 bezoekers per dag.

✓ PS vergroot jouw zichtbaarheid op de markt. Als nieuwe producent in PS wordt jouw merk gepromoot in onze nieuwsbrieven en sociale kanalen.

✓ Gratis marketingworkshops en productmarketingadvies.

✓ Een eigen FoodBook Op Maat in eigen huisstijlkleuren. Een overzicht van al je artikelen, met de actuele productinformatie, foto’s, en productverhaal. Dit FoodBook Op Maat geeft je verkoop binnendienst, je salesteam en de (potentiële) klant inzicht in je totale assortiment. Altijd actuele informatie voor iedereen.

✓ Jouw productinformatie ook automatisch in veelgebruikte apps en tools zoals de Eetmeter.

Samengevat:

Door het gebruik van PS kun je makkelijker voldoen aan groeiende informatiebehoefte naar productinformatie van consumenten en groot- en detailhandel. Het grote voordeel van PS: Het borgen van productinformatie op één plek, die gedeeld en gebruikt wordt via koppelingen met PS, via het FoodBook, via bestelsites, via softwaretools en via je eigen website. Lees verder op de volgende pagina’s om meer te weten over hoe jij PS in foodservice kunt inzetten. Ook kun je nog meer informatie vinden op de producenten-pagina van onze website.

Wil je in 80 seconden een beeld van wat PS voor jou kan doen? Bekijk dit filmpje! 

 


terug