bel ons +31 (0)85 044 18 96

Groothandels

Wat is een Digitale Catalogus?

Zowel voor groothandels als afnemers:

Met de Digitale Catalogus heb je je eigen assortiment in één overzicht. Digitale Catalogus is één centrale, digitale webpagina waar alleen jouw eigen producten te zien zijn. Dit overzicht is speciaal voor jou, op maat gemaakt en wordt automatisch actueel gehouden. Sinds januari 2017 kan ook jouw huiskleur en banner erin geplaatst worden. 

Je eigen assortiment in één overzicht

Van alle producten uit de database van PS in foodservice wordt een selectie op maat gemaakt zodat je alleen jouw eigen producten ter beschikking hebt.

Handige salestool

Wanneer het assortiment in je eigen Digitale Catalogus staat, kun je de catalogus bijvoorbeeld gebruiken als handige salestool of om snel vragen te beantwoorden van uw afnemers. Zo kun je makkelijk in je eigen assortiment filteren op allergenen, geschiktheden en meer.

Altijd up-to-date

De verandering in EU 1169/2011 betekent dat productinformatie altijd beschikbaar moet zijn op verzoek van de gast. Het is daarom essentieel dat iedereen over up-to-date productinformatie beschikt. Via de Digitale Catalogus heb je deze informatie altijd voor handen. Van mutaties word je op de hoogte gehouden.

Klik op de logo's om de Digitale Catalogi van anderen te bekijken:

 

      

 

De voordelen

·       Digitale professionalisering van het assortiment.

·       Productinformatie 24 uur per dag, 7 dagen per week, op elke computer inzichtelijk.

·       Productmutaties worden gecommuniceerd en doorgevoerd. Altijd up-to-date.


terug