bel ons +31 (0)85 044 18 96

Nieuw: meertalige productspecificaties

geplaatst op 01-08-2016

Er zijn een aantal verbeteringen gekomen in het FoodBook, de productsheets en pdf's. In dit bericht een overzicht in vogelvlucht!

Wat is er vernieuwd?

1. Meertaligheid
- De productinformatie in het FoodBook, de pdf's en online productsheets kunnen nu in verschillende talen worden bekeken en gedownload. Handig als je buitenlandse afnemers hebt! Zorg dan wel dat de productspecificaties ook meertalig ingevuld zijn, lees daarover de vorige update

- Wil je de nieuwe productsheet of pdf bekijken? Bekijk dit product en klik rechtsboven op 'Detail' of 'PDF'. Óf bekijk hoe de productsheets van je eigen producten eruit zien!

- Het FoodBook zelf is nu ook in het Engels en Frans te navigeren en te bekijken. Klik daarvoor op de vlaggetjes bovenin de blauwe balk.  

2. Volgorde
Packshots en sfeerfoto's hebben een meer centrale plek gekregen. En zo zijn er nog meer veranderingen, neem vooral zelf een kijkje naar hoe je eigen producten er bij staan!  3. Restyling voor meer overzicht!
De layout is vernieuwd voor een sneller overzicht van alle productinformatie, zoals allergenen en voedingswaarde. Ook jouw productspecificaties worden nu automatisch in de nieuwe lay-out opgebouwd.
Leer hier meer over hoe je een verwijzing naar de productsheet opbouwt. 

Vragen, tips of opmerkingen? 

bel ons +31 (0)318-493134
 
  stuur ons een e-mailinfo@psinfoodservice.nl