bel ons +31 (0)85 044 18 96

Nieuwsbrief: Haal meer uit je productinformatie!

geplaatst op 07-04-2015

MAQSfood ontzorgt haar afnemers!
Fabrikant MAQSfood heeft hun assortiment gegrilde en gebraden vleesproducten in de PS database staan! Sinds kort ontzorgt MAQSfood haar afnemers door productinformatie te tonen op hun website, gemakkelijk gerealiseerd met de PS button en de eigen Productcatalogus. 


'' Wij hebben onlangs onze nieuwe website gelanceerd, daarbij hebben wij ook nagedacht over hoe de allergenen, ingrediĆ«nten en andere specificaties van onze producten het beste met de bezoekers te communiceren. Tijdens de marketingworkshop van PS in foodservice zijn wij erachter gekomen, dat dit met de database van PS heel eenvoudig te realiseren is. Wij hebben de button van PS op onze website geplaatst en die gelinkt met de Productcatalogus, gefilterd op ons merk MAQS. Zie hier het resultaat! In de tussentijd hebben wij al van meerdere klanten een positieve terugkoppeling gehad. Zij kunnen nu zelf gericht en snel de benodigde informatie downloaden en direct verwerken.”, aldus Frank Bloemen


Wil jij, net als MAQSfood je website verrijken met productinformatie en daarmee je afnemers ontzorgen? Klik dan hier voor meer info of kom naar de PS marketingworkshop.

                        

Meer halen uit PS? Kom naar de marketingworkshop! 
Onze afgelopen marketingworkshops waren een groot succes! We hebben erg leuke reacties gekregen van de deelnemende fabrikanten:

 

“Erg leerzaam met veel tips om toe te kunnen passen.”


“Interessant, veel info over
E-commerce waar wij iets aan hebben.”


"Informatieve presentatie die je aan het denken zet voor nieuwe toepassingen."

 

Wil jij, net als deze deelnemers, meer halen uit PS? Dat kan! Kom op 22 april of 20 mei naar de gratis marketingworkshop. We laten met voorbeelden zien hoe je met behulp van de productinformatie uit PS je de digitale communicatie kunt verrijken, je website kunt verrijken of je groothandels/klanten van productinfo kunt voorzien. Wil je deelnemen aan de marketingworkshop? Klik dan hier. Kijk ook hier voor een overzicht van al onze aankomende workshops en bijeenkomsten.

                         Introductie AMS


Bekijk jouw productinformatie in de rekentool van AMS
Er zijn steeds meer afnemers die productinformatie gebruiken. PS deelt jouw productinformatie met diverse softwaresystemen. Een voorbeeld hiervan is Allergenen Management Systeem (AMS). Deze applicatie maakt het afnemers mogelijk om op een eenvoudige manier de allergenen in gerechten of producten te beheren. Afnemers kunnen zelf hun digitale magazijn samenstellen met producten uit de database van PS. Bekijk ook zelf hoe jouw productinformatie terugkomt in deze rekentool! Bekijk hier de instructievideo en probeer de gratis proefversie. Wil je weten  welke rekentools nog meer productinformatie ophalen bij PS, klik dan hier.