bel ons +31 (0)85 044 18 96

Ook het LUMC maakt gebruik van PS! Lees het interview met Mirjam Deegens, adviseur voeding

geplaatst op 15-06-2015

Afgelopen week interviewden wij Mirjam Deegens van het Leids Universitair Medisch Centrum over de voordelen van PS in foodservice en het beheren van productinformatie via Horeko! 

 

Zo maakt het LUMC gebruik van PS

"Wij gebruiken PS in foodservice op verschillende manieren. Zo kunnen we producten opzoeken via het Foodbook. Ook hebben wij via PS een Digitale Productcatalogus, met alleen ons eigen assortiment. Zo ontvangen we elke 2 weken een overzicht welke producten binnen ons assortiment zijn gewijzigd ten aanzien van allergenen of voedingswaarden. Verder maken wij gebruik van de softwaretool Horeko, waar wij onze ingrediënten en recepten kunnen beheren.”

 

Deze voordelen biedt PS voor het LUMC

“Het voordeel van PS is dat productspecificaties op één centrale plaats beschikbaar zijn. Wij hoeven dus geen specificaties meer op te vragen bij fabrikanten, maar hebben deze direct tot onze beschikking. Dit scheelt veel tijd.”

 

Koppeling tussen PS en softwaretool Horeko

“Wij maken gebruik van Horeko. Deze softwaretool helpt ons bij het maken en vastleggen van recepten. Door de koppeling met PS kunnen we ingrediënten uit de PS database toevoegen in Horeko en hebben we altijd de actuele allergeneninformatie tot onze beschikking. Dit helpt ons bij het samenstellen van menu’s voor patiënten met een voedselallergie. Voor de toekomst willen we met behulp van PS en Horeko alle productinformatie via een tablet beschikbaar hebben."

 

Wil je meer weten over de Digitale Catalogus, een voorbeeld inzien of een eigen Digitale Catalogus aanvragen, klik hier.