bel ons +31 (0)85 044 18 96

Vacature: Relatiebeheerder Groothandels met e-commerce kennis

geplaatst op 16-05-2019

Vacature: Relatiebeheerder Groothandels met e-commerce kennis  (32-40 uur)

 

Wij zoeken per direct een nieuwe enthousiaste collega! Onze collega Jacoline gaat namelijk verhuizen. Ben jij die zelfstandige én klantgerichte relatiebeheerder voor onze groothandels en heb je affiniteit met e-commerce? Vind je het interessant om mee te denken over het inrichten van het bestelplatform van de groothandel? Ben jij de gesprekpartner voor je klanten over het ophalen en goed weergeven van productinformatie op webshops en alles wat te maken heeft met e-commerce? Ben jij pro-actief en kan jij PS positief onder de aandacht brengen bij bestaande èn nieuwe groothandels? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

PS in foodservice

Met 215.000 producten heeft PS in foodservice de grootste databank met productinformatie in de foodservicemarkt in Nederland en België. De productinformatie van bijna 1.000 producenten bereikt via PS veel groothandels (food en non-food) en afnemers (horeca, catering en ziekenhuizen) binnen de foodservicemarkt. Iedereen die informatie zoekt over producten variërend van inspiratie, packshots, recepten, allergenen, voedingswaarde, keurmerken en herkomst kan bij PS terecht en zou PS moeten kennen.

 

Alle food groothandels in Nederland en steeds meer in België halen al productinformatie op bij PS en verrijken zo hun webshop. Wij zien nog groeimogelijkheden op het gebied van non-food (schoonmaakmiddelen, servies, disposables) en dranken groothandels. Help jij ons mee om deze doelgroep aan te laten sluiten bij PS?

 

Wat ga je doen?

Jij bent de contactpersoon voor de groothandels. Je geeft advies en ondersteuning hoe zij het beste de productinformatie op kunnen halen en tonen op hun website/webshop/e-commerce platform. Ook geef je presentaties aan het teams van groothandels en enthousiasmeert ze. Samen met de groothandel zorg je ook voor een 100% match met de productinformatie in PS. Je helpt de groothandels met het informeren en stimuleren van de ontbrekende leveranciers/producenten, om de productinformatie in PS te zetten. Je belt met nieuwe groothandels om zich bij PS aan te sluiten. Je overtuigt ze met de voordelen en mogelijkheden van PS.

Dit doe je op een open en toegankelijke wijze, net zoals wij zijn!

 

Alhoewel we werken met bedrijven in de foodservicemarkt, is onze dienstverlening het beheren en verspreiden van productinformatie Je hoeft zelf niet technisch te zijn, maar enige affiniteit met data en techniek is handig om andere mensen ook enthousiast te maken!

 

Wat verwachten we van je: 

  • Minimaal een HBO-opleiding
  • Kennis van foodservice en bij voorkeur enige ervaring bij een groothandel
  • Ervaring met e-commerce, Excel en datasystemen is een pré
  • Overtuigingskracht! Klanten overtuigen is echt jouw ding!
  • Het leuk vindt om (telefonisch) advies te geven
  • Kansen ziet en die zelfstandig oppakt
  • Creatief en daadkrachtig
  • Passie voor food Teamspeler, initiatiefrijk en ondernemerschap met een hands-on mentaliteit
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur ook in het Engels en/of Frans

 

Wat bieden wij:

Een veelzijdige functie, waarin B2B-communicatie binnen de foodservice centraal staat. In overleg bieden we je een contract voor 32-40 uur per week. Wij hebben een gezellig klein team met betrokken collega’s in een dynamische werkomgeving met een informele sfeer. We hebben flexibele werktijden, de mogelijkheid om thuis te werken en een marktconform salaris. We hebben een gezonde werkomgeving en

dagelijks een uitgebreide gezonde lunch. Ons kantoor vind je in de Friso-kazerne op het World Food Centre in Ede samen met onze zusterbedrijven. Ons kantoor bevindt zich direct naast het treinstation Ede-Wageningen.

 

Heb je interesse of vragen, neem dan contact op met Nicole Kleuskens

06 - 21 89 70 81 / nicole@PSinfoodservice.com

Wij ontvangen je CV en motivatiebrief of andere creatieve manier van solliciteren graag vóór 2 september 2019.

 

Klik hier voor de pdf van de vacature.