bel ons +31 (0)85 044 18 96

Vacature: Stagiaire met Belgische achtergrond

geplaatst op 22-02-2017


PS in foodservice is dé centrale plek waar producenten hun productinformatie borgen en delen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot productinformatie. Daarom maken we productinformatie toegankelijk, onder andere via het PS FoodBook, met inmiddels meer dan 220.000 artikelen.
PS ondersteunt producenten bij het actueel houden van hun productinformatie en het communiceren naar groothandels, zorginstelling, horeca en andere geïnteresseerden. Bij PS wordt niet alleen de basisinformatie geborgen, maar ook recepten, foto’s, keurmerken, logistieke informatie en allergeneninformatie. PS is al actief in België, maar wil haar positie in de Belgische markt verder laten groeien.


Wat ga je doen?

Productinformatie wordt ingevoerd door producenten in de Data Entry. Jij bent telefonisch en per mail het aanspreekpunt voor (nieuwe) Belgische producenten en geeft hen uitleg over PS en advies bij de invoer en het ontsluiten van de informatie. Daarnaast wordt verwacht dat je helpt bij het maken van rapporten voor de groothandel. Afhankelijk van jouw voorkeur, leren we je ook graag wat over marketing. Zo mag je meedenken over de website, nieuwsbrieven en Social Media en natuurlijk gaan we dit vervolgens samen aanpakken.
 

Jouw profiel
Alhoewel we inhoudelijk voornamelijk bezig zijn met food is onze dienstverlening het digitaal beheren en verspreiden van productinformatie.

We zoeken iemand die:

  • Stage wil lopen in een jong en enthousiast team
  • Vlaams spreekt en schrijft.
  • Frans spreekt en schrijft.
  • Bij voorkeur Engels spreekt en schrijft.
  • Hartelijk, positief en energiek is.
  • Zorgvuldig en precies.
  • Goed kan meedenken en adviseren.  
  • Affiniteit heeft met voeding en de Belgische/internationale foodbranche.

Voor ons is het niet belangrijk welke studie je volgt. Aan de hand van jouw profiel en wensen zullen we de stagewerkzaamheden verduidelijken. Vanuit zowel sales en marketing als in de kwaliteitswerkzaamheden kunnen we je genoeg bieden.

 

Wat bieden wij?
Een dynamische, flexibele werkomgeving binnen een gezellig team van 9 collega’s in Ede. Binnen het WAT-pand krijg je dagelijks een gezonde lunch, naast een maandelijkse stagevergoeding.   

 

Kun jij je vinden in bovenstaande vacature, mail dan je CV en motivatie naar: nicole@PSinfoodservice.com (Nicole Kleuskens). Je mag haar ook bellen bij vragen (+316-21897081).