bel ons +31 (0)85 044 18 96

Over PS in foodservice

Borg, deel, gebruik

PS in foodservice is dé centrale plek voor productinformatie. Vele grote én kleine fabrikanten plaatsen hun productinformatie in de database. Afnemers en groothandels gebruiken deze informatie om hun patiënten, gasten en klanten te adviseren en informeren. PS maakt het daarmee mogelijk om productinformatie te borgen, delen en vinden.

Eén centrale plek

PS merkt dat er steeds meer behoefte is aan gecontroleerde productinformatie die centraal te borgen en te vinden is. En wat is dan beter dan productinformatie op één centrale plek beschikbaar te stellen en vanuit die plek iedereen van informatie te voorzien?  Dat doet PS in foodservice.

Een snelle groei

PS in foodservice is in 2010 opgericht. De basis van PS in foodservice vormt een database voor de zorg die in 2010 is overgenomen. Vanuit deze basis is PS in foodservice in korte tijd snel gegroeid. Zowel het bedrijf an sich als de producten in de database.

We zijn in 2010 gestart met 1.000 producten en 80 merken. In februari 2019 hebben we 215.000 producten en 3500 merken in de database! PS blijft groeien

 

Working Apart Together, WAT-pand

PS in foodservice is samen met haar zusterbedrijven Foodstep , Fan FactoryFoodservice NetworkShoot my food/ communications, Food Inspiration, Sjift en Wrapinez gevestigd in het WAT-pand te Ede. WAT staat voor Working Apart Together. Iedere organisatie binnen het pand werkt vanuit haar eigen filosofie, maar door met elkaar te delen kunnen we vermenigvuldigen. 

 

Meer informatie

Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Kijk dan eens bij onze tools.

Als je vragen hebt over oa. allergenen of wetgeving, kijk dan eens in onze kennisbank of bij nieuws. Vragen kun je ook direct aan ons stellen, neem daarvoor contact met ons op.