bel ons +31 (0)85 044 18 96

Referenties

Zij werken met PS!

In deze filmpjes vertellen producenten na afloop van een marketingworkshop hoe zij samenwerken met PS. Laat je inspireren!


Producenten
Groothandels
Afnemers
"Van Oordt heeft een breed assortiment, daarom is het makkelijk en efficiënt om gebruik te maken van een online database waarmee je belangrijke productinformatie eenvoudig kan delen. We hebben op onze eigen website een koppeling met PS in foodservice gemaakt, dat scheelt ons veel werk en de kans op verouderde informatie wordt verkleind!"
Van Oordt - Esmée Kluit | Marketingmanager
"Door de database van PS in foodservice is het erg makkelijk te realiseren om onze productspecificaties te communiceren met onze bezoekers van de website. Wij hebben de button van PS op onze website geplaatst en die gelinkt met onze productcatalogus bij PS. Zie hier het resultaat! In de tussentijd hebben wij al van meerdere klanten een positieve terugkoppeling gehad. Zij kunnen nu zelf gericht en snel de benodigde informatie downloaden en direct verwerken."
MAQSfood - Frank Bloemen
"Werken met PS in foodservice is voor mij ideaal. Ik ben zelf verkoper en heb geen kaas gegeten van productspecificaties. Nu voert PS alles voor mij in en staat de productinformatie er helemaal goed bij. Ik kreeg steeds meer vragen – ook van de consument – over voedingswaarde, allergenen en ingrediënten. Alle informatie is nu gewoon voor iedereen beschikbaar in de database van PS in foodservice. PS neemt mij veel werk uit handen!"
Pop & Sweet Company - Ronald De Jong
"Wij borgen onze productinformatie bij PS in foodservice zodat onze afnemers in de horeca, catering en zorg ook makkelijk toegang hebben tot de informatie. Wij vinden transparantie over onze producten belangrijk en willen service bieden tot de eindgebruiker. PS in foodservice zorgt er voor dat de informatie veel verder komt dan de groothandel."
Van Gelder Groente & Fruit - Demis van Kouwen
"De database van PS in foodservice is voor Dawn Foods en voor haar klanten een gestructureerde, effectieve & overzichtelijke database waarin onze specificaties worden bijgehouden. Hierdoor zijn onze specificaties dag en nacht toegankelijk voor een breed scala van (potentiële) afnemers! "
Dawn Foods Benelux - Janet Spiering | Cluster Director Benelux
"Tijdens de workshopdag allerlei relevante informatie gehad toegespitst op onze branche. Daarnaast veel hulp gehad bij het maken van de link naar ons persoonlijke foodbook op onze website. Een erg prettige samenwerking! "
Bresc - Truusje van Maastrigt
"PS in foodservice helpt ons om productspecificaties beschikbaar te stellen voor onze handelspartners en klanten. Onze klanten hebben de voorkeur om op één plek de specificaties van onze producten te vinden. Met PS kan dat! Het is een handige tool en we besparen veel tijd omdat de klant zelf informatie kan vinden. Alle wijzigingen worden automatisch via GS1 doorgegeven aan PS. Hierdoor zijn we verzekerd van specificaties die altijd up-to-date zijn. Ook onze accountmanagers gebruiken ons FoodBook op Maat, hiermee kunnen zij in 3 klikken de klanten voorzien van antwoorden!"
Salomon FoodWorld - Remco Kerssens
"We wilden gaan investeren in een betere bestelomgeving.  Maar we vroegen ons af: Zullen onze bakkers wel willen overgaan naar online bestellen? Blijven ze niet liever per telefoon of fax bestellen? Toen zijn we bij onze klanten gaan navragen waarom ze nog niet online bestellen. Het antwoord was: de bestelsite is onhandig en traag, dan bel ik liever om te bestellen. Een beetje een kip-ei-verhaal dus.  Nu hebben vorige maand onze nieuwe bestelsite gelanceerd met productinfo uit PS in foodservice: veel handiger, mooie foto's en productinformatie. Het percentage klanten dat online koopt is nu al gestegen!"
Bakeplus - Carolien Plevier - Projectmanager E-commerce
"Om onze klanten uitgebreide informatie over ons assortiment aan te bieden, zijn wij gekoppeld aan PS in foodservice.  Via PS in foodservice halen wij foto’s op van de producten. Als de producent een nieuwe foto heeft, staat deze ook direct op onze webshop!  Daarnaast tonen we uitgebreide informatie voor klanten die meer willen weten. Zo informeren wij onze klanten met actuele specificaties over onze producten!"
Gepu - Wilbert van Putten - eigenaar
"Wij hebben in PS in foodservice een partner gevonden die een zeer complete database heeft ontwikkeld en daarmee in staat is de gebruikers op vele vlakken te “ontzorgen”. Ontzorgen staat bij Interkring Vers hoog in het vaandel!"
Interkring Vers - Loes Meijs | Marketingmanager
"Wij werken met PS in foodservice. De voordelen van in de Cloud werken zijn legio, alleen al omdat alle klanten 24/7 beschikking hebben tot de meest actuele productinformatie. Dat is een erg veilige gedachte. Wij hebben ons assortiment met onze Digitale Catalogus in PS ook op onze website geplaatst, inclusief uitgebreide zoekfunctie.   Naast het voordeel van toegankelijke informatie, bespaart het onze afdeling kwaliteit erg veel werk!"
Brugel Food Products BV - Frank van de Sande
"Omdat het aantal online bezoekers bij ons jaarlijks toe blijft nemen, is het van groot belang dat ook online onze producten er zo goed mogelijk bijstaan. Actuele en kwalitatief goede productafbeeldingen zijn hierbij van essentieel belang. Er is een duidelijk relatie te zien tussen de verkoop van een product en het tonen van een productafbeelding. Naast het feit dat PS in foodservice een rijke databron voor product content is, bieden zij ons ook de mogelijkheid om gemakkelijk en direct contact op te nemen met leveranciers. Door middel van in het FoodBook bij “Stel een vraag over dit product”. Zo kunnen wij hen erop attenderen wanneer afbeeldingen of andere informatie ontbreken. Onze ervaring is dat de leveranciers hier goed en snel op reageren en de benodigde content leveren. En dit is natuurlijk in ieders voordeel, want we zijn er allemaal bij gebaat zoveel mogelijk te verkopen."
Makro - Jolanda Prins - Product Content Specialist
"Wij gebruiken PS in foodservice op verschillende manieren. Zo kunnen we producten opzoeken via het Foodbook. Ook hebben wij via PS een Digitale Productcatalogus, met alleen ons eigen assortiment.   Het voordeel van PS is dat productspecificaties op één centrale plaats beschikbaar zijn. Wij hoeven dus geen specificaties meer op te vragen bij fabrikanten, maar hebben deze direct tot onze beschikking. Dit scheelt veel tijd!  "
LUMC - Mirjam Deegens | adviseur voeding
"HMSHost werkt al bijna drie jaar met informatie uit PS in foodservice. PS in foodservice is een toegankelijk systeem. Daarnaast zijn wij erg positief over de samenwerking om samen een volledige dekking van het assortiment te realiseren. Samen kan de match het best vergroot worden"
HMShost - Maarten van der Linden